Weave are o mulțime de muzică excelentă gata de lansare în viitorul apropiat și suntem foarte încântați de colaborările pe care le planificăm. În 2021, weave intenționează să se concentreze pe extinderea internațională pentru a deveni cea mai mare casă de discuri independentă din CEEMEA și pentru a dezvolta una dintre cele mai eficiente rețele de descoperire, creare și promovare a artiștilor și muzicii. Având în vedere penetrarea scăzută a serviciilor de streaming și rata ridicată de creștere a platformelor digitale precum Spotify și YouTube, vedem un potențial enorm în aceste cifre.
În România, Muzica Global Records a dominat topurile radio în ultimii doi ani. În Bulgaria, Antonia, Inna și Irina Rime sunt în topurile radio și TV, cu Antonia nr. În momentul de față, Global Records zumzăie cu „Olivia Addamsa” în topurile muzicale Ceemea, pe care am ajuns pe locul 1.
In ceea ce priveste industria muzicala, in Romania exista artisti care reusesc sa isi puna piesele la radio international si la concerte. Avem artiști care produc muzică pentru filme și reușesc să cucerească piața internațională. Cred că muzica este foarte importantă pentru echipa cu care lucrezi și pentru casa de discuri care te reprezintă.
La începutul carierei nu am îndrăznit să am vise mari, dar sunt mulțumită de performanțele mele și, bineînțeles, sunt pregătită să fac mai mult. Uimitoarea compozitoare româncă Inna a deschis calea pentru mulți români să-și urmeze inima și să facă ceea ce visează. A vorbit cu Haider Rifaat de la revista Arab Moda despre limitele muzicii, munca umanitară și colaborările pline de satisfacții.
Muzica a făcut parte din viața mea de când eram mică, mama mea a fost cântăreață și la fel a fost și bunica mea. Pentru cei care o cunosc, Inna este o compozitoare vie și se lipește de repertoriul ei.
În anii 1980, Marte angajat într-o colaborare exclusiva cu compozitorul Nikos Karvela, cu care era căsătorit din 1983 până în 1992 și a avut un singur copil, ceea ce duce la una dintre cele mai de succes musical parteneriate în istoria națiunii. Mars a scris melodii în colaborare cu cantautorul Knaan și echipa sa de producție, Smeezington, care a produs melodiile. Marte compus cantecul impreuna cu Knaa si echipa sa de productie, în timp ce Smeezedton avut grijă de produs am piesă.
Ea a apărut odată cu renașterea cântăreților de sex feminin la începutul anilor 1990 și este unul dintre puținii artiști de rock alternativ cunoscuți care au folosit pianul ca instrument principal. După ce a devenit un accesoriu în producția de albume, a co-scris piese și a lucrat cu compozitori și producători, inclusiv Sia și Furler, pentru a obține sunetul dorit. Maria Tănase mai este cunoscută sub numele de românca Edith Piaf (1913-1963) și o icoană a scenei muzicale românești.
După înfrângerea revoluției din 1848, producătorii de licheni au predat și au condus în diferite orașe din România. Munca sa cu coruri patriotice și cântece solo i-au adus un loc ca unul dintre pionierii de frunte ai muzicii românești.
A venit dintr-o familie modestă, iar părinții lui au depus toate eforturile pentru a-i oferi educația muzicală de care avea nevoie pentru a-și menține vocea și a-și dezvolta talentul artistic. În 2018 pentru a crea condițiile necesare carierei sale muzicale, părinții săi Apollo Music Productions (SRL ) au lansat un label prin care acționează ca artist, compozitor, textier și producător muzical.
La începutul carierei lui Ovi Jacobsen, a început să participe și să câștige concursuri muzicale, a vizitat lumea și a dat sute de concerte în fiecare an. George Enescu (1881-1955) este considerat cel mai important muzician român din toate timpurile. După ce a visat să devină compozitor de la o vârstă fragedă, și-a început studiile la Conservatorul de muzică din Viena și s-a mutat ulterior la Paris.
După absolvirea facultății, la vârsta de 17 ani, George Enescu a pornit într-o carieră remarcabilă ca compozitor, violonist, pianist și dirijor, pe cele mai importante scene din Europa și Statele Unite ale Americii. În memoria acestui mare compozitor, Festivalul George Enscu este organizat la București în fiecare an din 1958.
Prima ediție a Icon Arts Songwriting Camp România este un eveniment de 9 zile în frumoasa cetate din Biertan-Transilvania din inima României. Un număr limitat de 6 autori, atât internaționali români, cât și nordici, își vor alătura talentele și vor lucra în tabără pentru a deveni adevărați mentori pentru oportunități de compozitie.
De la muzică clasică la jazz funky la ritmuri cu influențe Balcanice, muzicienii români îmbrățișează o varietate de stiluri și genuri și reinterpretează teme tradiționale în compozițiile lor. În total, au fost prezentate organizatorilor 148 de piese, iar compozitori și compozitori români din Marea Britanie, Turcia, Israel, Suedia și Franța au concurat cu piese proprii sau cu un compozitor sau cântăreț român în colaborare. În această listă de compozitori români cunoscuți și renumiți (biografii și fotografii) veți găsi compozitori de top de origine română și compozitori populari care au emigrat în țară.
Muzica populară este cea mai veche formă de muzică românească caracterizată de cea mai mare vitalitate a timpului nostru, pe de o parte, iar sursa dominantă de muzică culturală și religioasă se află pe de altă parte. Explorăm câteva dintre cele mai bune voci din România, de la compozitorul George Enescu la diva de operă Angela Gheorghiu. Florin Moldovan (n.25 aprilie 1977, Sighișoara, România), cunoscut sub numele de Naomi Naomy, este un artist, compozitor și actriță română.
Cântărețul Pop Keo Radu Marian a devenit unul dintre cei mai populari cântăreți pop ai vremurilor recente. Gyorgy Ligeti a fost descris ca „una dintre cele mai importante avant-gardist compozitori din a doua jumătate a secolului 20” și unul dintre „cele mai inovatoare și influente și progresivă a persoanelor din timpul său”; el a fost născut în Transilvania, România, și a trăit în Republica populară ungară până la emigrarea în 1956 în Austria. În anii șaizeci, muzicienii români de stat au încercat să ia parte la concursuri internaționale de muzică și să-și modernizeze muzica, uitându-se la compozitori francezi și germani.
Cantaretii Margareta Paslaru, Mirabella Dauer Si Mihaela Runceanu au fost desemnati reprezentanti ai Romaniei in anii șaizeci si șaptezeci. Rock ” n ” roll nu a câștigat teren ferm în stat la începutul anilor șaizeci, deoarece a fost considerată Muzică deformată. Cântăreți precum Tudor Gheorge Blind, George Nicolescu și Nicu Alifantis au reprezentat sound-ul românesc local pentru a rămâne fidel rădăcinilor populare și au câștigat popularitate în rândul oamenilor care nu erau de la stat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *