Acest site vinde traficul dvs. de Internet altor persoane, ceea ce înseamnă că alte persoane pot utiliza adresa dvs. Dacă aveți aceeași adresă IP ca și mine, puteți utiliza un script sau un program pentru a descărca pagini de pe acest site web. De asemenea, poate fi necesar să excludeți extensiile de browser defecte de la utilizarea acestui site web, deoarece acestea pot spama site-urile web pe care le vizitați cu solicitări false.
În calitate de utilizator premium, aveți acces la informații detaliate despre sursă și informații de fond despre toate statisticile. Statistici Bookmark când Statisticile sunt actualizate, veți fi notificat prin e-mail. De asemenea, puteți marca Statisticile ca favorite și puteți utiliza notificările privind statisticile personale.
Verificați single-urile și albumele celor mai tari cinci vedete pop românești la momentul lansării și bucurați-vă de o selecție a celor mai bune videoclipuri oficiale, HQ și spectacole live. Single-urile lansate în țări din întreaga lume au ajuns în top 10 și top 20 la nivel mondial, inclusiv primele cinci din Noua Zeelandă și Marea Britanie.
Mai mulți artiști români au devenit celebri în străinătate, unii chiar mai faimoși decât în țara lor de origine. Au început să lucreze cu producători internaționali, au vizitat Europa, au ajuns în topurile europene și și-au filmat videoclipurile în străinătate. Top 5 cele mai tari vedete pop românești în acest moment fac lista nu pentru ceea ce fac, ci pentru aspectul cel mai bun al talentului lor de cântat.
În ceea ce privește industria muzicală, în România există artiști care reușesc să-și cânte piesele la radio internațional și la concerte. Cred că muzica este foarte importantă pentru echipa cu care lucrezi și pentru casa de discuri care te reprezintă. Avem artiști care produc muzică pentru filme și reușesc să cucerească piața internațională.
Acest articol descrie unii dintre cei mai cunoscuți cântăreți români ai timpului nostru și cele mai bune compoziții ale lor. Muzicienii români îmbrățișează o varietate de stiluri și genuri, de la muzică clasică la jazz funky și ritmuri cu influențe balcanice și interpretează teme tradiționale în compozițiile lor. Corzile și instrumentele de suflat sunt, de asemenea, folosite pentru a produce melodii populare în mediul rural.
Soprana română Angela Gheorghiu a interpretat patru piese românești celebre, interpretate de renumita orchestră filarmonică Regală sub bagheta compozitorului și pianistului câștigător al Premiului Emmy, Gavin Greenaway. Explorăm câteva dintre cele mai bune voci din România, de la compozitorul George Enescu la Diva de Operă Angela. Pentru Angela, inspirația pentru alegerea unui vals românesc a venit dintr-o interpretare a minunatei Doine Badea.
De-a lungul carierei mele, am încercat întotdeauna să demonstrez că acest stil de muzică are o calitate excepțională și că poate fi realizat de muzicieni clasici, dar abordează și interpretează muzică pop, jazz și rock. Ca cântăreț de operă, găsesc formula stilistică și muzicală potrivită pentru orice voce posibilă și aleg un stil de cântec jazzy”, adaugă Gheorghiu.
Istoria muzicii românești nu este completă fără a menționa stilul specific al manelelor. Cântecele cântăreților români aparțin Manelelor, un amestec de muzică populară turcească, țigănească, greacă și sârbă.
Colorata cântăreață română Inna a vorbit cu Haider Rifaat de la revista Arab Moda despre limitele muzicii, munca umanitară și colaborările pline de satisfacții. A deschis calea pentru mulți români să-și urmeze inima și să facă ceea ce au visat întotdeauna să facă. Cel mai popular proiect românesc din Republica Moldova, Carla Dream, a fost lansat în 2012 la Chișinău.
Născută la Mangalia și crescută la Neptun, Inna a studiat științe Politice la Universitatea Ovidius înainte de a întâlni un trio românesc care a cântat împreună și a câștigat o carieră muzicală.
Johnny Raducanu (1931-2011) a fost una dintre cele mai renumite, carismatic și talentat român muzicieni de jazz, cunoscut sub numele de Domnul român Născut într-o familie de Romi cu o tradiție muzicală se întinde pe trei secole, Johnny a arătat un talent remarcabil de la o vârstă fragedă, ceea ce a dus la zeci de ani de inspirație artistică călătorii. A reușit să lanseze mai multe albume în perioada comunistă în România și a făcut turnee în SUA cu sprijinul organizațiilor americane. Chiar și în ultimele zile ale vieții sale a rămas o legendă în barurile de jazz din București, cântând clasici precum Ellington și Mingus, cu propriile aranjamente influențate adesea de folclorul românesc.
Repertoriul său este o călătorie muzicală autentică printre țigani, influențată de folclorul românesc și de muzica clasică. Cântărețul Popular român care a fost impresionat de rezistența refugiaților și a scris cântece despre ei dedicate depășirii dificultăților și căutării frumuseții în viață. Beck Corlan, în vârstă de 30 de ani, este un muzician independent cunoscut publicului din orașul său natal, Timișoara.
Pentru a înțelege situația reală a refugiaților, a se vedea imagini de înec copilul sirian Aylan Kurdi situată pe malul mării. Acest videoclip terifiant surprinde ultimele secunde ale unui cântăreț pop român care își transmitea în direct fanii în timp ce un tren s-a prăbușit în mașina lui ucigându-l și lăsându-și soția luptând pentru viața ei.
Piesa a câștigat Premiul EurodanceWeb, iar Inna este prima și singura artistă din România care a câștigat acest premiu. În 2011 a devenit cunoscut faptul că Inna este cel mai bine plătit artist român și est-European. Următorul ei album de studio Party Never Ends (2013) a fost nominalizat pentru cel mai bun Album la Romanian Music Awards timp de doi ani la rând și a ajuns în Top 10 în Mexic.
După succesul din România, Morandi a apărut în mai multe topuri Europene și a câștigat MTV Europe Music Award pentru cel mai bun Act românesc după ce a urcat pe scena din Liverpool. Ei hit „Beijo la la la la” a petrecut două săptămâni în topul celor mai topurile Europene, alături de Ourunne Sogn și artiști precum Shakira, U2 și Coldplay.
O trupă românească numită Negura Bunget, care trece de la muzica comercială la muzica underground, transmite un mesaj patriotic și istoric. Vor să aducă pe lume folclorul, istoria și legendele românești.
S cântăreți în muzica pop și country sunt adesea asociate cu anumite grupuri de fundal. Cantareti de pop si tara muzica sunt adesea asociates cu anumite grupuri de sus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *