Acest album muzical a fost realizat de un grup de oameni care nu s-au mai întâlnit până acum. Toți erau străini, dar au putut simți legătura umană prin muzica pe care o creaseră.

Acest album muzical minunat se numește „Music for Strangers” și a fost făcut de străini. Fiecare persoană din acest proiect nu a avut experiență anterioară în a face muzică, dar au reușit să creeze ceva frumos împreună.

Acum câteva luni, am dat peste acest proiect uimitor pe Kickstarter numit Music for Strangers. Este o poveste frumoasă despre cum străinii s-au adunat și au creat ceva frumos doar pentru că au vrut să-l împărtășească altora.

Albumul poartă numele unui zâmbet. Este un album de divertisment care are o atmosferă optimistă. Are versuri despre dragoste, viață și fericire, ceea ce îl face potrivit pentru oameni de toate vârstele.

Artistul nu a vrut să folosească metodele digitale în care alți artiști se retrag treptat. Nu a vrut să-și sacrifice dragostea pentru muzică și nu a vrut să petreacă ore întregi în studio perfecționând fiecare melodie, așa cum fac alți interpreți. În schimb, a vrut să producă sunete de calitate cu propria sa voce și fără niciun fel de înfrumusețare – doar un album făcut cu un zâmbet.

Albumul intitulat „A Smile” este considerat atât de succes, cât și neortodox datorită filozofiei sale de producție. Succesul potențial al acestei lansări face ca este semnificativ pentru noi să știm cum a venit artistului această idee

Acesta este un album muzical făcut cu un zâmbet. Muzica este menită să te ridice și să-ți pună zâmbetul pe buze.

Faceți cunoștință cu noul meu album muzical

Am un nou album astăzi și vreau să-l cunoașteți. Are o mulțime de cântece de care sper să vă placă.

Bună, numele meu este Benjamin și sunt un scriitor de albume muzicale. Astăzi, vreau să vă prezint noul meu album – Meet My New Music Album! Acest album are opt piese și a fost lansat pe Spotify, precum și pe iTunes, Amazon MP3, Apple Music, Google Play Store și Tidal.

Cele 8 melodii de pe acest album variază de la balade precum prima piesă, „Every Dream”, care spune povestea despre cum nu ar trebui să renunțăm niciodată, indiferent de ce se întâmplă în viața noastră, până la „Lucky”, care este o piesă de dans optimistă despre urmărire. visele tale și încrederea în tine. Versurile acestor piese sunt foarte asemănătoare și oferă

Meet my music album este un cântec al compozitorului și compozitorului britanic Ellie Goulding. A fost lansat pe 9 decembrie 2017 prin Polydor Records și Interscope Records.

Acest album este rezultatul unei colaborări între o inteligență artificială și un om.

Faceți cunoștință cu noul meu album, un nou tip de album muzical.

Am lansat acest album ca o modalitate prin care oamenii să se conecteze cu mine la un nivel mai profund. Cresc și învăț continuu, iar acest album reflectă această călătorie. Este o colecție de melodii la care am lucrat în ultimul an, dar nu am terminat niciodată. În sfârșit îl lansez astăzi!

Acesta va fi primul meu album de la lansarea EP-ului meu de debut în 2013. De asemenea, va fi prima dată când voi lansa un album întreg fără single-uri sau videoclipuri muzicale atașate. Acest lucru se datorează faptului că vreau ca ascultătorii să se concentreze mai mult pe experiența de ascultare completă de la început până la sfârșit, mai degrabă decât pe o singură melodie sau moment dintr-un album!

Sunt încântat să vă împărtășesc noul meu album muzical. A trecut mult timp în pregătire și, în sfârșit, a ajuns!

În societatea de astăzi, suntem bombardați în mod constant de mesaje de la agenți de publicitate, prieteni și celebrități. De fapt, până la 80% din ceea ce vedem este transmis prin conținut vizual. Deci de ce avem nevoie de scriitori? Scriitorii de muzică ajută la împărtășirea lumii povestilor și pasiunilor noastre.

Prezentarea unui nou album este o modalitate excelentă pentru muzicieni de a intra în legătură cu publicul și de a le oferi o privire în viața lor.

Astăzi, avem un nou album de la mine – o colecție de melodii la care am lucrat. Sper că vă place cu toții la fel de mult pe cât mi-a plăcut mie să scriu și să-l înregistrez.

Sunt atât de încântat să vă împărtășesc noul meu album muzical astăzi! A fost o experiență uimitoare să scriu și să înregistrez aceste cântece pentru că atâta timp cât mi-a plăcut muzica, atâta timp cât mi-a plăcut să creez ceva din nimic, din ziua în care părinții mei mi-au cântat prima dată la pian la bunici. camera de zi, asta este ceea ce m-a făcut să merg. Acesta este ceea ce m-a făcut să continui să trec prin toată îndoiala de sine, frica și singurătatea și criticile și anii de luptă pentru a-mi găsi vocea; asta a făcut ca toată treaba să merite.